14 juli: Ontwerp en Info-Middag Varkenshuis Annerveenschekanaal

Varkenshuis Annerveenschekanaal
Varkenshuis ontwerp en informatie middag.
Wanneer: Zaterdag 14 juli, 13:00 uur
Waar: Kop van Annerveenschekanaal (Eppinge) bij het Haventje.
Kinderen en volwassenen: Kom mee Bouwen!

 

Tijdens de ontwerp en informatie middag willen wij graag met allen geïnteresseerde samen een Varkenshuis voor Annerveenschekanaal gaan ontwerpen. Kinderen en volwassenen, iedereen is welkom.
Tijdens deze middag vertellen wij ook meer over de inhoud en het verloop van het Varkenshuis.
Wees welkom!

Varkenshuis Annerveenschekanaal:
Hoe zorg je met je buurt voor twee varkens?
Hoe heb je samen met buren de verantwoordelijkheid over 2 varkens en daarmee over je eigen voedsel? Hoe bouw je samen een huis? Met Varkenshuis breng je het eeuwenoude principe van het varkenshouden weer in de gemeenschap.
Het Varkenshuis is een verhaal dat verteld wordt terwijl het gebeurt. Beeldende en culinaire kunst komen samen met landbouw en veeteelt.

Oproep: Hulpboeren Varkenshuis Annerveenschekanaal
Het Varkenshuis in Annerveenschekanaal is nog op zoek naar Hulpboeren. De Hulpboeren zijn de dagelijkse verantwoordelijken voor het Varkenshuis en het aanspreekpunt voor de buurt. Met een grote groep Hulpboeren (ongeveer twintig) heeft u een jaar lang samen met de anderen Hulpboeren de verantwoordelijkheid over twee varkens. U verzorgt de varkens, en bent van dichtbij betrokken bij het Varkenshuis. De uiteindelijke verantwoordelijkheid blijft uiteraard bij ons (PeerGrouP).
Lijkt het u leuk en interessant om een jaar lang de zorg over twee varkens samen met anderen te hebben dan kunt u zich hier aanmelden.

Share