Rechtsdraaiend Vrouwelijk Water

Naast de P.A.I.R. bij de varkens in de wei, praten wij veel met bezoekers en hulpboeren over landbouw, veeteelt, voedselproductie. De wereld heeft veel monden te voeden, en hoe kan dat het beste gebeuren?

Onlangs kwam Frans langs met zijn zoon.  Hij kwam met een oplossing: Draai het water zes keer voordat je het aan de groente geeft. Hij bracht twee flessen mee waarin je een rechtsdraaiende draaikolk kan maken. het water zou vitaler worden, door de vrouwelijke energie die erin komt.

Frans had zelf een test gedaan, met kiemplantjes.  Twee bakjes met kiemzaadjes, het ene kreeg normaal water. Het andere bakje het vitaler water. In die bakjes zag je inderdaad een verschil. Natuurlijk hebben wij nu ook bakjes staan met kiemplantjes, en draaien wij het water trouw. Er is ons namelijk 20% meer opbrengst beloofd.

Een andere fles die Frans meenam die dag, vulde hij met EM (effectieve micro-organismen). Een minstens zo wonderbaarlijk goedje. De micro-organismen zouden bijna overal goed voor zijn. (die kweken wij nu dan dus ook).

Vanmorgen las ik dat de Universiteit in Wageningen ook bezig is om doormiddel van natuurlijke micro-flora de landbouw grond vitaler te maken. Als Frans weer eens langskomt zal ik hem dat vertellen.

Share